Betalen van uw bestelling bij Persoonlijk Gedenken.

Veilig betalen bij Persoonlijk Gedenken kan op verschillende manieren, namelijk;

iDEAL, u betaalt via uw eigen, vertrouwde internet bankiersysteem

Wat is iDEAL?
Betaal veilig, vertrouwd en gemakkelijk met iDEAL. iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren. De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pinbetaling.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling via internet. Indien u kiest voor de betaaloptie iDEAL, klikt u op de iDEAL-betaalknop en selecteert uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de internetwinkel wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Wanneer kunt u met iDEAL betalen?
Als u beschikt over internetbankieren bij één van de deelnemende banken (klik op iDEAL voor de banken), kunt u met iDEAL betalen. U hoeft zich hiervoor niet apart aan te melden. Heeft u dit niet, vraag dit dan aan bij de deelnemende banken.

Zijn er kosten verbonden aan het betalen met iDEAL?
Nee, bij Persoonlijk Gedenken kunt u gratis met iDEAL betalen.

Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald?
Na elke betaling met iDEAL ziet u een bevestiging die u kunt afdrukken of e-mailen. Ook vindt u achteraf in uw rekeningoverzicht uw betaling terug.

Kan ik een iDEAL betaling terugdraaien?
Een betaling met iDEAL is na de uitvoering net als een betaling via internetbankieren onherroepelijk en kan niet meer worden teruggedraaid.

PayPal, veilig wereldwijd online betalen met kopersbescherming

Bij ons kunt u ook via PayPal betalen. PayPal staat voor veilig en slim online betalen. Door onze samenwerking met de Nederlandse banken kunt u eenvoudig en gratis in binnen- en buitenland met een bank- of girorekening betalen. Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

Als u nieuw bent bij PayPal kunt u zich als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien u al een PayPal account heeft, kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen.

Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van uw PayPal account. Hierna wordt uw bestelling direct verwerkt. Zodra u uw bestelling in ontvangst heeft genomen, zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van uw PayPal account.PayPal heeft veiligheid hoog in het vaandel. Financiële gegevens worden nooit meegedeeld aan de verkoper. Ook heeft PayPal een fraudepreventieteam in dienst dat er dag en nacht aan werkt om de veiligheid van online betalen te garanderen. Daarnaast biedt PayPal ‘Kopersbescherming’ aan.

Een object dat in aanmerking komt voor Kopersbescherming van PayPal, is gratis voor het volledige aankoopbedrag gedekt.

Zijn er kosten verbonden aan het betalen met PayPal?
Ja, bij Persoonlijk Gedenken zijn de kosten €3,95 om met PayPal te betalen.

Betalen via (SEPA). Wat is overboeking en hoe werkt het?

Een (SEPA) overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen.

Als u als klant van Persoonlijk gedenken kiest voor overboeking, krijgt u een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. U kunt vervolgens direct inloggen in uw eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, of u kunt ervoor kiezen om het verzoek eerst naar uw e-mail te sturen en het later over te maken.

Zijn er kosten verbonden aan het betalen via SEPA?
Nee, bij Persoonlijk Gedenken kunt u gratis via SEPA betalen.

SOFORT Banking, zonder registratie sneller betalen

Met SOFORT Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling – sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving – direct kan worden verwerkt.

Zijn er kosten verbonden aan het betalen met SOFORT?
Nee, bij Persoonlijk Gedenken kunt u gratis met SOFORT betalen.

Bancontact maakt betalen makkelijk

Betalen met Bancontact is makkelijker dan ooit. Betaal kleine én grotere bedragen in de winkel met uw Bancontact-kaart. 

Zijn er kosten verbonden aan het betalen met Bancontact?
Nee, bij Persoonlijk Gedenken kunt u gratis met Bancontact betalen.

Achteraf Betalen

‘Achteraf Betalen’ maakt uitgestelde betaling mogelijk voor u als klant. U heeft de keuze om binnen 14 dagen of binnen 60 dagen (tegen een kleine vergoeding) te betalen nadat de producten zijn verzonden. Omdat u als klant binnen 14 dagen na aankoop moet betalen, is de retourtermijn ook 14 dagen.

Afspraken over uitgestelde betalingen maakt u als klant rechtstreeks met Klarna.

Zijn er kosten verbonden aan het betalen met Klarna?
Ja, bij Persoonlijk Gedenken zijn de kosten €2,95 om met Klarna te betalen.